Internationalt

Gennem vores medlemskab af Alliuris/Alliance of International Business Lawyers har Nyborg & Rørdam faste samarbejder med velrenommerede advokatfirmaer i andre lande. Rækker din sag ud over landets grænser, er vi således i stand til hurtigt og effektivt at yde dig bistand. Læs mere om Alliuris her: www.alliuris.org

—————–

En af vore advokater, Maryla Rytter Wróblewski, har et stærkt fagligt og personligt netværk i IAFL (International Academy of Family Lawyers, www.iafl.com). Akademiet er en verdensomspændende forening af praktiserende advokater, der er anerkendte som de bedste og mest erfarne i deres respektive lande. Optagelse i IAFL sker efter anbefaling. IAFL har i alt fire danske medlemmer.

—————–

København – Møde om biotek og medico-teknik

I oktober 2013 var Alliuris på besøg i København sammen med en tysk delegation under ledelse af Niedersachens finansminister. Gruppens fokus var på biotek og medico-teknik samt på energisektoren.

Vi har lavet en kort præsentation i form af et særligt nyhedsbrev om international licentiering og særlige problemer i relation til tysk og dansk immaterialret og insolvensret.

ALC Licenses (Insolvency) September 2013