Jakob Grøndahl

Partner, advokat (L), M.C.J.

Print Friendly, PDF & Email

Profil

Jakob Grøndahl er partner i Nyborg & Rørdam og har siden 1995 beskæftiget sig med rådgivning af mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder inden for en lang række forskellige områder. Han har herigennem oparbejdet en bred erfaring med danske og  internationale erhvervsvirksomheders juridiske problemstillinger.

Gennem langvarige og stabile klientrelationer har Jakob Grøndahl opnået et indgående kendskab til de kommercielle udfordringer, som virksomhedens ansvarspersoner møder. Dette gør ham til en særdeles kompetent sparringspartner for virksomhedens ejer og ledelse.

Jakob Grøndahl arbejder roligt, velstruktureret og grundigt selv i pressede situationer og har evnen til at kommunikere vedrørende komplekse forhold på en enkel og letforståelig måde.

Jakob Grøndahl har en mangeårig erfaring med og interesse for forhandling og formår at gennemføre et forhandlingsforløb, så alle deltagende parter føler sig sagligt og ordentligt behandlet, samtidig med at klienten opnår det bedst mulige resultat.

Udover erhvervsrådgivning er Jakob Grøndahl en overbevisende og effektiv procedør. Hans praktiske erfaring med, hvordan sager afgøres i retten, anvender han i sin erhvervsretlige rådgivning, sådan at klienten ved juridiske tvister anvises den bedste løsning ud fra juridiske, praktiske, kommercielle og økonomiske hensyn.

Jakob Grøndahl har erfaring med internationale sager og er bl.a. ansvarlig for at varetage Nyborg & Rørdams medlemskab af Alliuris/Alliance of International Business Lawyers. Jakob Grøndahl har i den forbindelse kontakt til advokatfirmaer i en lang række lande.

CV

Født 1970
Advokatbeskikkelse 1998
Møderet for landsret 2000

2004 – : Partner, Nyborg & Rørdam Advokatfirma
2002 – 2004: Ansat i Nyborg & Rørdam Advokatfirma
1995 – 2002: Ansat i Jonas Bruun Advokatfirma

Uddannelse
1994 – 1995:
Studieophold ved New York University School of Law (M.C.J.)
1994: Cand.jur. Københavns Universitet
1993: Studieophold ved Amsterdam Universitet School of Law

Vores advokater

Vores advokater er klar til at hjælpe dig

Se alle vores advokater