Mindeord om advokat Henrik Dichman

Print Friendly, PDF & Email

Advokat Henrik Dichman er død, kun 63 år gammel.

Henrik blev cand.jur. i 1985, og efter uddannelse i advokatfirmaet Kierkegaard & Malby blev han i 1992 ansat som advokat og senere partner i Advokatfirmaet Fisch-Thomsen & Partnere. Efter dette firmas fusion med advokatfirmaet Hjejle Gersted Mogensen blev han partner der i perioden fra 2006 til 2009. Efter dette firmas fusion med advokatfirmaet Jonas Bruun fortsatte han som partner fra 2009 til 2013 i Bruun & Hjejle. I 2013 skiftede han til Nyborg & Rørdam Advokatfirma som partner.

Henrik havde speciale i land- og skovbrugsret, fast ejendom, generationsskifte og tilstødende områder og havde i mere end 25 år været beskæftiget med sit speciale og havde bistået med mere end 60 generationsskiftesager.

Henrik var en særdeles erfaren procedureadvokat med et betydeligt antal sager ved domstolene, herunder retssager for Højesteret.

Henrik var en glimrende advokat, som nød stor anerkendelse blandt sine klienter og kolleger.

Ud over sine faglige kundskaber var han højt værdsat som kollega hos Nyborg & Rørdam med sit altid gode humør og sin betydelige energi i løsningen af sager.

Henrik blev for nogle år siden ramt af cancer. Man troede i en periode, at canceren var blevet slået ned, men det viste sig desværre ikke at være tilfældet.

Henrik efterlader sig sin samleverske og to døtre, der nu er voksne.

Både Henriks familie, kolleger og klienter vil savne ham dybt.

Æret være Henriks minde.

Andre Nyheder

Se alle

Mindeord om advokat Henrik Dichman
Advokat Henrik Dichman er død, kun 63 år gammel. Henrik blev cand.jur. i 1985, og efter uddannelse i advokatfirmaet Kierkegaard & Malby blev han i 1992 ansat som advokat og…
Nye partnere
Det er med stor glæde, at vi den 1. oktober 2022 bød velkommen til vores to nye advokater og partnere Janie C. Nielsen og Jørgen Reimer Jensen, som i en…