Print Friendly, PDF & Email

Det er med stor glæde, at vi den 1. oktober 2022 bød velkommen til vores to nye advokater og partnere Janie C. Nielsen og Jørgen Reimer Jensen, som i en årrække har drevet Reimer Legal Advokatfirma.

Janie er specialist inden for arbejds- og ansættelsesret og har derudover en bred erhvervsretlig profil. Hun rådgiver tillige på direktør-, bestyrelses- og ejerniveau og bliver ofte brugt som sparringspartner i ejerledede virksomheder og i forhandlinger om direktørfratrædelser. Endelig arbejder Janie i bestyrelser, herunder som bestyrelsesleder, og har erfaring fra flere forskellige brancher.

Jørgen har bred erfaring med danske og internationale transaktioner inden for virksomhedsoverdragelser og finansiering mv. Derudover rådgiver han løbende virksomheder som ”trusted advisor” baseret på indgående kendskab til den enkelte virksomhed.
I IFLR 1000 er Jørgen rated som ’expert consultant’ inden for banking, capital markets og M&A.

Vi glæder os til det fremtidige samarbejde!

Andre Nyheder

Se alle

Mindeord om advokat Henrik Dichman
Advokat Henrik Dichman er død, kun 63 år gammel. Henrik blev cand.jur. i 1985, og efter uddannelse i advokatfirmaet Kierkegaard & Malby blev han i 1992 ansat som advokat og…
Nye partnere
Det er med stor glæde, at vi den 1. oktober 2022 bød velkommen til vores to nye advokater og partnere Janie C. Nielsen og Jørgen Reimer Jensen, som i en…