Janie C. Nielsen

Partner, advokat (L), LL.M.

Print Friendly, PDF & Email

Profil

Janie C. Nielsen er advokat og partner i Nyborg & Rørdam Advokatfirma og har gennem 20 år specialiseret sig særligt inden for arbejds- og ansættelsesret. Det spænder bredt fra almindelig løbende rådgivning og sparring, rådgivning om ferieloven, ligebehandling mv., til bonusordninger, warrants og aktieoptioner, kunde- og konkurrenceklausuler, konsulentforhold, medarbejderforhold i forbindelse med virksomhedsoverdragelser og omstruktureringer samt gennemførelse af masseafskedigelser. Hun rådgiver tillige på direktør-, bestyrelses- og ejerniveau og bliver ofte brugt som sparringspartner, f.eks. i forbindelse med konflikter mellem ejere i ejerledede virksomheder og ved direktørfratrædelser.

Janie har tillige deltaget i overenskomstforhandlinger på det private arbejdsmarked og underviser løbende i ansættelsesret, bestyrelsesarbejde og databeskyttelse.

Janie har tilegnet sig ledelseskompetencer fra flere ledelsesstillinger i advokatbranchen og har tillige arbejdet som chefjurist i det private erhvervsliv. Endelig arbejder Janie i bestyrelser og har bred erfaring fra flere brancher, herunder som bestyrelsesleder, samtidig med at hun har taget flere bestyrelsesuddannelser.

Medlemskaber og tillidshverv

Medlem af:

  • Bestyrelsesforeningen
  • Foreningen af bestyrelsesadvokater
  • Foreningen af bestyrelseskvinder
  • VL79
  • Danske AnsættelsesAdvokater

Udgivelser
Bidragyder med kapitel om ansættelsesret i lærebogen Iværksætterens juridiske udfordringer, Jesper Lau Hansen & Jørgen Bek Weiss Hansen (red.), 3. og udvidet udgave (2022)

Sprog

Dansk Engelsk Skandinavisk

Vores advokater

Vores advokater er klar til at hjælpe dig

Se alle vores advokater